Tuesday, December 23, 2008

kiSSm


terlupa nak crita pasal KISSM..or kiss me..hehe.nih ar course aku attend aku asyik tido je.padahal aku bukan jenis tido dalam kelas..nasib baik ada asam ko gie.bila aku tak tido rasa tercabar bila tengok ex-roomate (azuwani zabidin) lena sakan.takpon haifa dah jumpa laki dia dalam mimpi.tp aku rasa agak tersipu2 malu apabila gambaq aku dan acid ditayangkan time slide KISSM.walaupun itam tapi bleh rasa kulit cam nipis.sekarang tinggal aku dan acid yang lom selamat lagi.pasni nantikan..hehe,,kalu ada jodoh..ada rezeki adalah kenduri.kenangan..