Thursday, March 18, 2010

penat

br pulang dr Melaka meneman cek abang bekerja time cuti skolah.FUn jugak. tp kagum ngan surirumahtangga yang slalu dok kat umah sampai laki balik..tak tahan..bosan gak.tambah2 dok sorang..nih honeymoon yang ke 3.tatau pasaipa malas tol nak amik gambar.so bercerita ja la. it was fun. kalu ikot hati memang nak merayau ja area melaka ni.tapi kes panas terik ngan sat2 hujan aku ambil keputusan stay kat bilik. tunggu la sampai Acid balik dalam pukul 6..ooo ini la perasaan jadik bini orang tunggu laki balik..excited.muahaha.tahun ni tahun melawat MElaka.hahaha..nih 2nd visit dah dalam tahun ni.hope that we'll find another places soon..

6 comments:

E said...

err, kak yat.. sape yg mengajar kat melaka skrg? abg acid ke? -shikin ulat buku-

yattt said...

huhu..tadak la dia tgah praktikal pengadil sofbol kat poli merlimau baru ni..huhu.acid kat jhr.acid panggey kamu budak buku..perasan da jadik ulat buku..!huhu

E said...

muahahaha tu la pas pOst kOmen td tu baru teringat n perasan shOul be "budak buku" muahahahaha

Owh, pOli merlimau.. behtu kakyat masa kat melaka dOk kat mana? emm,puas da la hOneymOon di melaka.. hihi

yattt said...

5 ari gak la dok kat bandar hilir tuh..sewa budget hotel..acid ada tempat dia bg tapi hostel la..so dia decide nak heret gak kak yat p..dok la pusing dataran pahlawan takgi mahkota parade..gilir2..huhu

E said...

waaahh!! mesti da leh hafal kan dataran pahlawan ngan mp tu.. Org ada kuar gak gi tgk muvie alice in wOnderland 3D kat dataran pahlawan.. kalO tau kak yat kat melaka, leh rOger2 kan..

Fadhlah said...

wooo...ulat bukuu