Saturday, October 25, 2008

BuDI

Memang idup ni seronok bila mendapat kejayaan. tetapi jangan lah kita lupa kepada orang yg pernah membantu kita ke tahap ini...contohnya, ibu bapa, lecturer, kawan-kawan karib yang sentiasa memberi tips apabila peperiksaan beberapa jam sahaja lagi, kawan-kawan, keluarga dan sebagainya.Buat insan-insan yang telah mendoakan kejayaan saya. TERIMA KASIH. Semua ni takkan berlaku tanpa anda di sisi..LAst but not least..mekasih kepada GEMOK dan JERRY yang juga mendoakan kejayaan tuannya.

1 comment:

matno said...

well.. it has to come out from the heart, not from the hurt! anyway, take care dearie, thanks to you too.. for the moral support, if not, aku dah meletus most of the time sebelum exam.. thank Allah, ada gak kawan mcm ang yg selalu nak wat lawak dgn kekempisan perut aku dan call me a "pidix". muahahahah...