Thursday, October 2, 2008

YOSHINODA@YOSHINOYA



aku memang ada masalah dalam menyebut something.mesti sebut salah.Ada satu kedai makan kat one utama. NAmanya Yoshinoya tp pandai2 ja aku sebut YOshinoda. Marah member aku yang suka Yoshinoda Linkin PArk tu.hehe.Mula-mula aku rasa tak la sedap sangat nasik tu. Tapi baru nih cam teringat nak makan. Dia lauk simple.nasik style jepun tu campur daging salai n ada kicap sket2. My best friend, Dilla yang intro kedai ni. LAyan wooo.. Lupa pulak, di sini saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada adik saya yang membelanja meal kami pada petang itu..Ditaja oleh HARIRI ARIFFIN@hrr.

1 comment: