Saturday, February 28, 2009

Apa yang dibuat?

Arini, aku gamble lg ke pandan indah walaupon tak penah jejak kaki di situ.
Agenda :
  1. Choreograph step aerobic Hari Sukan Sekolah Cochrane Perkasa
  2. Berjumpa kak Syila yang dah lama tak jumpa.Anak dia pon dah besar.

Irin
  1. PAstu dia mengesyorkan aku membuat rawatan Cleopatra yang guna asap untuk resdung..apa sapa2 penah guna?
  2. Menaiki lrt..aku kan jakun..Ada budak tadi tanya aku kalu nak pergi Maluri lalu Chan Sow Lin tak.?Ada muka expert kah?hehe..aku cakap ja..tak pnah pegi pon..kecewa budak tu.
  3. Bincang ngan kak Syila pasal budget nak kawin ni..Dia dah bisnes pasal wedding planner. Sempoi!
  4. Berjumpa Della yang sememangnya setia,..cakap ja di mana, apa saja pertolongan, pasti ada dia. KAwan ngan Dilla dari sekolah rendah. sampai skarang still keep in touch dan kadang2 sama2 di dunia kami apabila bersembang tanpa pedulikan manusia di tepi.

5 comments:

one said...

salam ziarah kakak hariry..
ingatkan budak tu anak kakak hariry..

cikgu ke?mengajar apa?

Fadhlah said...

1.padlah panah buat..tak mendatangkan kesan pon..stakat kuar serbuk kuning atas muka tu ajer la..takyah buat cleopatra pon takper...buat guna surat khabo ajer..klu tak silap,acit penah tengok kot kita orang buat dalam bilik yusmi dulu..mmg terbako la muka tu...nak cepat baik,jgn makan seafood..klu ble,mandi air panas..tukar sabun pembersih muka..klu badan panas,jgn mandi..
nnt dah sampai masa,insyallah benda tu akan hilang sendiri..tgk muka yat berseri ajer..cam mana ble kata resdung plak?

yattt said...

bukan..kakak hariry masih lagi single.belom berkahwin..heheh..a'ah cekgu ngajo budak skolah rendah.

iamamongyouandyoucannotseeme said...

Hi there. She's cute! :D

Fieza said...

Irin tu sgt chomey..