Monday, March 2, 2009

pelik kan?


perhatikan gambar ini..Nampak unik x?
Kamera biasa tidak mampu memberi impak sebegini rupa.
Lebar kan gambar ini?
Maaf!aku selalu selekeh..kuikuik..

10 comments:

Fadhlah said...

aper yang pelik nyer yat?bisa ajer..klu tengok yat tu pelik la....mcm lapo ajer..kui..kui..kui

Sir Matno said...

hmm...
pelik?!! ang memang gila! takdak apa pelik dgn ang.. tak lain dan tak bukan, GILA je!!
muahahaha

Fadhlah said...

betol..betol...betol..klu nak kata orang yang mcm kat belakang tu..mmg la gambo cam tu..sebab dia tengah bergerak..

yattt said...

bukan..tengok gambar itu melebar..panjang ja..

Hariry Ariffin said...

kepada yang tak paham maksud gambar tu, check sini.

hariryariffin.ning.com click photos.

Sir Matno said...

oit, ada back up dari si adik! hm.. si adik ke yg amek gambo tu? padan la dia back up..

anyway, peliknya gambar tu ialah ia membuatkan pipi ang nampak tembam!

yattt said...

ada orang cakap aku tembam...lalala..aku suka...!

Fadhlah said...

oo...baru paham..kita nie buta photo la..tunggu la padlah pe kursus jurugambar nnt..ble dapat kemera free lagi tu..insyallah ujung bulan 3 nie kot..hehehe

Mighty Jacksparrow said...

fisheye lense connected to a digital slr with post-processings using computer software.

Hariry Ariffin said...

mighty jacksparrow
ini pakai horizon perfekt, kamera filem. Swing lens camera, 120ยบ view. Tak ade post editing, normal processing c-41, fresh dari kedai processing gambar.