Sunday, March 8, 2009

Hilang

dah lama tidak memblog..Thanks Padlah kerana sayang kat aku..kehkehkeh.heran dia budak kechik ilang pegi mana. Aku menanda kertas soalan budak-budak..Macam biasa, time bosan menanda kertas, aku akan keluar pergi gym. instructor aku bising pasal dia cakap aku malas nak weightlifting. Aku ni sayang lemak. Join suka suki ja kat gym tu. ni kena attend session ngan personal trainer plak..Sepanjang weightlift aku bising ja..Tapi yang best, flexibity aku mengkagumkan MR Trainer..huhu..baru kamu tau ya Gymnast KEdah tau!

Aku berharap agar mendapat hp@kamera yang secepat yang mungkin. Hidup aku macam hambar tanpa gambar!Nanti ya!

12 comments:

Fadhlah said...

malu la i..kui..kui..kui..nnt marah plak matno tu...lemak tu buang ajer...klu dah kawin nnt..automatik dia ader sendiri..hehehe

p/s:matno jgn jeles yer...

zruilseta said...

fuyoo...

weightlifting...

yattt said...

heheh..bukan aku wat pon..aku dok main2..trainer aku pon pning..aku join nak dance ja..tp kena amik pakej session ngan trainer 2..

Sir Matno said...

encik fadhlah,
nak saya jeles ape nyer??saya tak paham hampa dua cakap apa!

Si yati Kucing,
dengaq sini betui2. aku jumpa ang bulan 6 nanti aku buat mee goreng dan taruh sana cabai banyak2.. ooo, ang dok kutuk2 aku dgn padhlah ye!

p/s- good that you are doing some weight lifting.. jgn besi tu hempap ang dah.. anyway, ang dah tak aktif menari ke, setan? it's your passion, go ahead ok!

yattt said...

mangkok..ang pon cam trainer aku dok gelak tulang repot time wat weightlifting..aku dok lawan cakap dia ja..

Fadhlah said...

adoi....cam nie pon ble gado ka...tak baik tau...nanti tuhan marah kena kilat baru angpa tau..
bukan hangpa ja kena ...skali ngan che pon kena..

Miss Xara said...

owh...owh...aku kagum...ini ke aktiviti org kota...aku kagum...kat pulau aku angkut ayaq ja...muahahahahaha

yattt said...

apa buleh wat..aku kan kesunyian..orang len bleh berpicnic bersama teman2..minum starbucks bersama2 teman..makan sushi bersama teman2..tetapi aku?aku pasrah.muahaha..

acid said...

????

Sir Matno said...

yatt setan,
dah mula ayat2 mcm TUTTTTTTTTT!! if you were here, i would definitely not leave you alone, IDIOT!
don't make us sad by giving out such comments like you are alone and compare it with us..
you ask to update what we do, so, i do.. kalau ang komen2 mcm tu, aku takkan tulih blog lagi dah!
ang wat aku sedih ja!!!!

yattt said...

emo lak setan ni..

Sir Matno said...

MANA TAK AKU GERAM, DOK WAT AYAT MCM PAR*** DOGS!
ANWYAY, JGN CKP CAMTU LAFGI DA!