Saturday, March 28, 2009

pengajaran untuk hari ini

Bila kita kesuntukan masa, jangan gamble.
Gamble hanya perbuatan yang sesuai di masa lapang..heheh..
AMARAN!!!

3 comments:

Silverleaf said...

Yes that is right....Yatt nak tanye yg xde kaitan ngan post tu...camane nak ajar kucing berak kat litter box?

yattt said...

yat slalu kalu siasat kuceng tu..kalu dia dah start hidu2..yat dah antaq dia gi berak..huhu..tak pon, kalu anas nampak dia hidu2,,,pos masuk jamban dia..lama2 dia boleh bau la port dia kat mana..GOOD LUCK!aku pecinta kuceng..

zruilseta said...

hoi hoi... apa nih? citer pasal gamble dah jadi citer pasal berak...