Thursday, March 19, 2009

Johor joM!

Pulangnya aku dari MElaka, terus aku ke JOHOR BAhru. Bapak Acid buat minor operation. Sesampai di sana, AciD datang mengutip aku. Lantas, aku mengajak dia untuk makan bakso di bus station tersebut. ZAM..KAk yat makan bakso Zam suka aritu..

Dah setel kat HOspital Kulai..ehem..ehem..tersedak la plak. Aku pulang ke rumah ACID. Di sambut riang oleh kanak-kanak ribena ini. Aku pon join la diorang main bola la, hullahoop la..tatau la. Fail la mak mentua tengok..kuikuikuik..APa pon..aku sudah berada di Subang. ALHAMdulillah. Semalam sampai, AcID anto..ARIGATO!

Suka aku ngan yang baju ijau tu, cara cakap cam orang tua..huhu
Yang ni ada la perangai cam aku..takdok diam..Shuko!Aku amik gambo yang kecik-kecik ja.. YAng beso takut korang berkenan..heheh

5 comments:

acid said...

tengok la pkcik depa cmna...
haha..

zruilseta said...

wahahah...

dating...

Fadhlah said...

wahhahaha..tumpang lalu ajer..

H said...

ha

Silverleaf said...

bakso bakso nak makan bakso....hmmm sedap ke?...kan makanan indon ke?...