Tuesday, March 10, 2009

Victoria Station

Time kecik-kecik dulu, zaman jarang pergi KL. Aku selalu lalu depan Victoria Station. Aku tatau apa yang best pasal restoran tu. Tapi cam biasa, aku nak jugak pergi. Sehingga lah pada tahun 2008, hajat nak makan kat situ tercapai. Aku rasa aku suka pasal tempat dia ada keta api kut..kuikuikui..cam budak-budak pulak.

So, Encik jalan-jalan cari makan @ ACID bawak aku makan kat VS. Makan sampai tak larat nak sumbat. Bagi aku salad dia sedap. Banyak btol daging dia. Tak larat nak habiskan. Disebabkan mahal dan aku sayang makanan..Aku pon sumbat jugak. Happy la sebab Encik kuat makan belanja aku sempena birthday aku. Tapi kitorang makan kat PEnang. Nak makan kat THe SHIp Penang, tapi masih belom tercapai. Satu lagi aku nak bercerita pasal makan kat THE Apartment bersama ENCIk DZul, Encik Kuat Makan dan Adik kechik (Hariri). Thanks to DZull pasal belanja kitorang makan. Aku happy wo..sebab dapat makan kat situ. DAh teringin nak makan kat situ dah lama..Nanti aku upload gambo The Apartment. Apa-apa pun, makan di mana-mana pon ada kelebihan. Tidak kesah harga, tempat dan apa jenis makanan tapi yang penting ialah HALAL.


Resit yang masih aku simpan. NAsib baik belum reput.

6 comments:

Fadhlah said...

p/s: mesti resit sumbat dalam beg duit nie..hitam legam lain macam ajer...

iamamongyouandyoucannotseeme said...

Oh, hariri is your younger brother?

Sir Matno said...

huhuh..
bilakah cita2 aku nak makan kat VS akan tercapai?!

aritu ang ada janji, tapi tak tertunai disebabkan kita tak sempat... bulan 6 pas p meraikan kawan2 menikah, kita p makan ok?

Fieza said...

I've already eaten there~ laaaame dh di penang... besh ddk dlm kete api.. huhu~ saje nak wat matno jeles.. =P
urm.. Yatt~ Heppie Belated birthday... Glad ur happy n well.. i tot 24th.. 24th bday sape ek?

Sir Matno said...

kepala otak punya fieza...
birthday Yat 25hb march la..
4th april birthday acid!
adoi..

no way you can make me jealous..
but i miss you!

hahahaha

zruilseta said...

sebenarnya makanan kat the apartment tu takde la sedap sgt heheh...