Thursday, March 19, 2009

vacation in MalaCCA

Cuti-cuti Malaysia bersama my buddy, AZREEN

Amik tiket ke Melaka kol 9.15 pagi. Bas sepatutnya kol 8.45 pagi. Tapi bas delay. Ngam aku sampai terus naik bus Transnasional. Dah kawtim ngan REen. Dia maybe sampai kol 12.30. Tak kusangka bas aku sampai 1 jam awal dr bas reen. Kat Melaka Sentral aku nampak TESCO berdekatan. Jenjalan dulu aku sementara tunggu Reen sampai.

Dalam bas, Reen message ngadu lapo. Dulu time dulu2 aku dah janji ngan dia nak p makan kat SEOUL GARDEN, Melaka. Elok sampai, kami amik teksi. Dapat diskaun..hehe..napa eh REEN?kuikuikui..



Gambo ni kat Seoul GArden Melaka. BEst gak DZUL. BEST dari OU. Aku rasa cam kat PEnang gak.

Apa pasai mata ada bukak luas ni?



Seterusnya, kami bergerak mencari hotel-hotel Melaka
TAming Sari!
Here I come!

2 orang remaja berumur 17 tahun berjoya-joya. Asal cun eh aweks ni?

Makan Marshmellow bercoklat!yummy..!Sedap!


BErgambar di Kota A FAmosa
Gambo ni cantik kan?Aku yang tangkap.=)

NEXT DESTINATION: Singapore!!!

8 comments:

Miss Xara said...

aku tak puas ati...aku yg janji nak blanja kat SG tu...ko guna alasan hadiah arijadi kunun...pastu suh aku pilih hadiah tuk anak sdara acid ye...hampasgas!

STARBUCKS singapore! ingat tu...jgn hang pangkah aku kali ni!

zruilseta said...

huhuhu... nak gak...

ceh apa brg starbucks s'pore, starbucks n.york ler...

yattt said...

kita menapak dulu..slow2 ler..pas ni.. sushi king jepun btol2 ar..kuikuikui.

Fadhlah said...

Apa pasai mata ada bukak luas ni?..
p/s; dia nak buat muka lawak bebenornyer..tp tarlebih lwak la pulak..wakaka..wakaka

yattt said...

Sebenarnya mata kawan yat terbukak luas sebab ada anugerah Tuhan yang indah kat situ..heheh

Sir Matno said...

nak starbucks new york jugak!!

ninanabilah said...

oooo..yat turun melaka x roger pun orang melaka satu-satunya dalam teyl...sedih arrr.........

yattt said...

kita kasik chance kat dia nak berseronok..kang orang dah ada plan ngan buat ati kacau daun nanti..